Menu
Cos de cumparaturi

Cum platesc?

În cazul în care nu găsiți răspunsul mai jos, ne puteți contacta!

1. Cum cumpăr?

Foarte simplu. Apăsați pe butonul de comandă, completați formularul cu datele dumneavoastră și trimiteți comanda. Vizitează pagina - "cum se realizează o comandă", pentru informații suplimentare despre acest aspect al magazinului online C&C home.

2. Cât durează până voi primi comanda?

Livrarea produselor se va face prin SAMEDAY. Pentru informații suplimentare despre transportul comenzii, puteti accesa pagina de transport.

3. Cum platesc?

Aveti la dispozitie mai multe metode de plata:

Plata ramburs: platesti in numerar la livrare.

Online cu card bancar prin EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard) - Google Pay si Apple Pay Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

* Important de stiut!Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!