Menu
Cos de cumparaturi

Despre noi

Scopul nostru este să DĂM CULOARE VISELOR TALE


C&C home te invită să intri în lumea noastră, lumea textilelor calitative, a lenjeriilor de pat, confectionate cu grijă și atenție la detalii. Suntem mama și fiu. Unul dintre noi se ocupa de producție, iar celălalt de management. Povestea noastră a luat naștere in urma cu câțiva ani, atunci am unit experiența pe o parte, și entuziasmul pe de alta parte, reușind sa punem bazele C&C home, un concept de atelier textil, care sa satisfacă nevoile clienților.

Aspectul deosebit la acest magazin de lenjerii de pat este faptul ca poti comanda un set format din cate piese vrei tu, de diferite dimensiuni si modele, ca sa se potriveasca necesitatii tale, comanzi set de lenjerie pentru orice pat, orice pilota si/sau orice perna  - toate individual, astfel incat pretul se formeaza pe masura ce iti alegi piesele dorite. După o vasta activitate, am încercat și testat aproape orice tip de lenjerie de pat și am decis asupra dimesiunilor, producand astfel pentru orice pat, orice pilota sau/si orice perna, mai mult de atat executam si cearceaf de pat tip husa, cu elastic.

       Croim în atelierul C&C home, zilnic, lenjerii de pat bumbac de calitate. Acestea sunt croite și cusute în atelerielul nostru pentru a putea acoperii toate cerințele clienților, oferindu-va o gamă largă de modele și culori.

Site-ul cnchome.ro | lenjerii de pat online - ofera posibiliatea configurarii propriului set, alegand pentru fiecare model dimensiunile proprii. Tot ceea ce se vinde prin intermediul site-ului cnchome.ro sunt seturi fabricate în România, atelier ul nostru fiind plasat in zona de sud a tarii, avand 100% capital privat, ne putem mandri cu renumele de firma romanesca cu produse 100% romanesti.

Va oferim o gama variata de produse atât pentru hotel/pensiune, cât și pentru uz casnic lenjerii de pat din bumbac 100%. 

        C&C home este producător de lenjerii de pat, dacă doriti să comandați anumite dimensiuni si/sau modele, atelierul nostru le poate executa special conform cerințelor dumneavoastra.