Menu
Cos de cumparaturi

Blog cnchome.ro - informații despre lenjerii de pat RSS Feed

29 Jul Orientarea patului în funcție de punctele cardinale - Poziția patului în dormitor
cnchome 0 276
Cuprins:Stabilirea unei poziții corecte a patului Aspecte esențiale în amenajarea patului din dormitorAșezarea patului în funcție de punctele cardinalePatul este piesa centrală a dormitorului, iar pe ..
22 Jul Combinatii de culori - Cele mai bune compatibilitati
cnchome 0 103
Cuprins:Roata culorilor Proporțiile cromatice corecteSemnificația culorilorCuloarea principalăCulorile de accentCulori alese în funcție de stilul caseiCombinații de culori recomandate pentru casa taCu..
26 Jun Lenjerii de pat pentru vară - Ce alegem?
cnchome 0 249
Ne aflăm aproape de mijlocul verii, un anotimp mult așteptat care ne încălzește cu temperaturile sale ridicate și cu un soare strălucitor pe timpul zilei, iar nopțile devin umede și calde. Știm deja c..
26 Jun Cele mai corecte poziții în timpul somnului
cnchome 0 209
Modul în care dormim pe timpul nopții ne afectează în mod direct starea de spirit și felul în care ne simțim a doua zi, astfel că pozițiile de somn nu reprezintă un subiect de neglijat. Poziția greșit..
29 May Care sunt ciclurile de somn si ce este somnul REM?
cnchome 0 347
Cu toții iubim somnul, însă puțini știm și lucrurile interesante care îl alcătuiesc. Somnul este un obicei necesar funcționalității organismului nostru, care ne aduce odihnă și relaxare. Mergem la cul..
29 Mar Culorile anului 2021 in designul interior
cnchome 0 586
În general, la începutul fiecărui an, specialiștii, designerii sau instituțiile de profil stabilesc tendintele cromatice pentru anul care urmează. Acestea nu sunt alese pur întâmplător, ci au la bază ..
29 Mar Stilul minimalist in designul interior [Ghid complet]
cnchome 0 284
Stilul minimalist este unul foarte apreciat și des întâlnit în designul de interior. Acesta este adoptat mai ales de oamenii care-și doresc o casă modernă, bine proporționată și spațioasă. Motto-ul de..
30 Jan Amenajarea unui dormitor în stil clasic
cnchome 0 280
Stilul clasic își are originile în clasicism, curentul care a luat naștere în Franța secolului al XVII-lea. Stilul clasic este unul atemporal, iar asta se datorează faptului că în ciuda anilor care au..
29 Jan Bumbacul - Ce este si cate tipuri exista
cnchome 0 681
Cu siguranță ai auzit până acum de bumbac. Fiecare om are câteva piese vestimentare, lenjerii de pat din bumbac sau alte produse și deja îi recunoști calitatea. Însă, în afară de faptul că este calita..
27 Dec Cum să-ți amenajezi dormitorul în stil scandinav?
cnchome 0 515
Dacă ai ajuns să citești acest material, înseamnă că te pasionează minimalismul, simplitatea și funcționalitatea, atribute care definesc cel mai bine stilul scandinav. Aplicat în designul interior înc..
27 Dec La câte grade se spală lenjeriile de pat?
cnchome 0 261
Cuprins:Cum speli corect o lenjerie de pat?Cât de des ar trebui spălată lenjeria de pat?Cum păstrezi lenjeria de pat fresh mai mult timp?Dormitorul tău este, fără îndoială, un adevărat sanctuar al rel..
06 Dec Amenajare dormitor modern - Ghid complet
cnchome 0 401
Dupa o zi grea la locul de munca, tot ce ne dorim este sa ne intoarcem acasa si sa ne odihnim in confortul oferit de locuinta. Fara indoiala, una dintre cele mai importante camere dintr-o casa este do..
Afişare 1 - 12 din 25 (3 pagini)

Testimoniale

Modele Lenjerii de Pat

Bumbacul este o fibra textila fina, apreciata pentru calitatile sale la nivel mondial. Orice lenjerii de bumbac 100% v-ati achizitiona de la noi va garantam ca veti fi pe deplin multumiti de alegerea facuta. 

Cele mai recente articole