Menu
Cos de cumparaturi

Blog cnchome.ro - informații despre lenjerii de pat RSS Feed

28 Oct Temperatura optima in dormitor pentru un somn odihnitor
cnchome 0 285
Știai că temperatura din dormitor îți influențează calitatea somnului? Probabil ai observat că, mai ales în nopțile de vară, când ai impresia că perna arde și că în ciuda faptului că fereastră este de..
21 Oct La cat timp se schimba lenjeria de pat
cnchome 0 237
Mai mult de un sfert din viața noastră ne-o petrecem dormind, iar patul devine un aspect extrem de important al unei vieți sănătoase și echilibrate. Pentru a avea un somn odihnitor avem nevoie de un p..
27 Sep Material Damasc (bumbacul egiptean): Ce este și care sunt beneficiile?
cnchome 0 311
Diversitatea materialelor folosite pentru realizarea lenjeriilor de pat este un foarte mare avantaj pentru toți oamenii. Pe lângă faptul că ai posibilitatea de a-ți alege materialul preferat, poți ben..
29 Jul Orientarea patului în funcție de punctele cardinale - Poziția patului în dormitor
cnchome 0 1261
Cuprins:Stabilirea unei poziții corecte a patului Aspecte esențiale în amenajarea patului din dormitorAșezarea patului în funcție de punctele cardinalePatul este piesa centrală a dormitorului, iar pe ..
22 Jul Combinatii de culori - Cele mai bune compatibilitati
cnchome 0 525
Cuprins:Roata culorilor Proporțiile cromatice corecteSemnificația culorilorCuloarea principalăCulorile de accentCulori alese în funcție de stilul caseiCombinații de culori recomandate pentru casa taCu..
26 Jun Lenjerii de pat pentru vară - Ce alegem?
cnchome 0 487
Ne aflăm aproape de mijlocul verii, un anotimp mult așteptat care ne încălzește cu temperaturile sale ridicate și cu un soare strălucitor pe timpul zilei, iar nopțile devin umede și calde. Știm deja c..
26 Jun Cele mai corecte poziții în timpul somnului
cnchome 0 422
Modul în care dormim pe timpul nopții ne afectează în mod direct starea de spirit și felul în care ne simțim a doua zi, astfel că pozițiile de somn nu reprezintă un subiect de neglijat. Poziția greșit..
29 May Care sunt ciclurile de somn si ce este somnul REM?
cnchome 0 743
Cu toții iubim somnul, însă puțini știm și lucrurile interesante care îl alcătuiesc. Somnul este un obicei necesar funcționalității organismului nostru, care ne aduce odihnă și relaxare. Mergem la cul..
29 Mar Culorile anului 2021 in designul interior
cnchome 0 1023
În general, la începutul fiecărui an, specialiștii, designerii sau instituțiile de profil stabilesc tendintele cromatice pentru anul care urmează. Acestea nu sunt alese pur întâmplător, ci au la bază ..
29 Mar Stilul minimalist in designul interior [Ghid complet]
cnchome 0 563
Stilul minimalist este unul foarte apreciat și des întâlnit în designul de interior. Acesta este adoptat mai ales de oamenii care-și doresc o casă modernă, bine proporționată și spațioasă. Motto-ul de..
30 Jan Amenajarea unui dormitor în stil clasic
cnchome 0 421
Stilul clasic își are originile în clasicism, curentul care a luat naștere în Franța secolului al XVII-lea. Stilul clasic este unul atemporal, iar asta se datorează faptului că în ciuda anilor care au..
29 Jan Bumbacul - Ce este si cate tipuri exista
cnchome 0 1375
Cu siguranță ai auzit până acum de bumbac. Fiecare om are câteva piese vestimentare, lenjerii de pat din bumbac sau alte produse și deja îi recunoști calitatea. Însă, în afară de faptul că este calita..
Afişare 1 - 12 din 28 (3 pagini)

Modele Lenjerii de Pat

Bumbacul este o fibra textila fina, apreciata pentru calitatile sale la nivel mondial. Orice lenjerii de bumbac 100% achizitionata de la noi va garantam ca veti fi pe deplin multumiti de alegerea facuta. 

Testimoniale

Cele mai recente articole