Menu
Cos de cumparaturi

Blog cnchome.ro - informații despre lenjerii de pat RSS Feed

29 Feb Stare de somnolenta si oboseala: Cauze și recomandări
cnchome 0 38
Un lucru absolut normal cu care toți oamenii se confruntă este starea de somnolență care apare din când în când,  dar în principiu după zilele grele. Cu toate acestea, starea de somnolență excesivă po..
31 Jan Lenjerii de pat pentru alergici: Materiale și întreținere specială
cnchome 0 280
Alergiile pot face dificilă alegerea lenjeriilor de pat potrivite pentru cei afectați. Materialele și întreținerea corespunzătoare pot face diferența între un somn odihnitor și un episod neplăcut de a..
21 Dec La ce temperatura se spala bumbacul: Întreținere și spălare
cnchome 0 607
Bumbacul este un material natural, iar gama de lenjerii de pat fabricate din acest material sunt hipoalergenice, respirabile, confortabile, calitative și plăcute la atingere.Însă, ca orice lucru bun, ..
29 Nov Bumbac finet vs bumbac satinat: Diferențe și avantaje
cnchome 0 2595
Când vine vorba despre alegerea lenjeriei de pat, bumbacul se menține în topul preferințelor tuturor. Marea majoritate a oamenilor sunt de părere că investiția într-o lenjerie de pat merită din orice ..
06 Nov Somn profund: Cât durează și de ce este important
cnchome 0 1285
Somnul este vital pentru sănătatea și starea noastră de bine, dar și pentru abilitatea de  a putea funcționa pe parcursul unei zile întregi. Lipsa de somn are un impact major asupra vieții noastre, at..
29 Sep Hipersomnia: Cauze pentru nevoia de mult somn
cnchome 0 1550
Hipersomnia este caracterizată de o somnolență excesivă în timpul zilei sau timpul mult prea lung petrecut dormind. Altfel spus, unei persoane care suferă de hipersomnie îi este dificil să stea trează..
04 Sep Poziții corecte în somn pentru bebeluși
cnchome 0 3320
Pentru proaspetele mămici, mai ales cele aflate la primul bebeluș, primele câteva luni după venirea pe lume lui bebe sunt destul de dificile. Dificultatea nu este redată neapărat de bebeluș, cât de gr..
27 Jul Probleme cu somnul: Tulburări posibile si manifestare
cnchome 0 973
Somnul de calitate, odihnitor, în care sunt întrunite toate ciclurile de somn, reprezintă un aspect extrem de important in ceea ce privește menținerea sănătății și a tonusului bun. În timp ce dormim s..
05 Jul Somn liniștit: 3 Sfaturi și tehnici recomandate de experți
cnchome 0 1363
Somnul este unul dintre cele mai importante lucruri din viața de zi cu zi a unei persoane. Acesta este vital și deosebit de important pentru că fără el nu vei putea avea o capacitate fizică și psihică..
30 May Somnul bebelușilor în primul an de viață: Etape și sfaturi
cnchome 0 2629
Somnul bebelușului diferă foarte mult de la un copil la altul. Sunt unii bebeluși care dorm o noapte întreagă neîntrerupt și alții care se trezesc din ora în ora. Somnul suferă câteva schimbări semnif..
02 May Transpirații nocturne: Care pot fi cauzele?
cnchome 0 1495
Indiferent că dormim într-o camera prea caldă sau folosim pijamale și lenjerii de pat românești dintr-un material mai gros, cu toții ne putem confrunta cu transpirațiile nocturne. Însă, când ele apar ..
31 Mar Lumina roșie sau albastră: Ce impact au asupra somnului
cnchome 0 3557
Lumina albastră emisă de dispozitivele electronice precum telefoanele mobile, tabletele, computerele și televizoarele poate avea efecte negative asupra sănătății noastre, în special asupra lipsei somn..
24 Feb Idei amenajare dormitor ingust: Sfaturi si poze
cnchome 0 1798
Dormitorul este camera cea mai personală din toată casa, încăperea în care te relaxezi, te odihnești și care îți oferă o stare profundă de liniște. Acesta este locul în care te refugiezi după o zi lun..
27 Jan Somnul la copii: Cat trebuie sa doarmă in funcție de vârstă?
cnchome 0 1713
Somnul reprezintă o activitate pasivă foarte importantă pentru toți oamenii întrucât în acest timp creierul și corpul se regenerează și se dezvoltă. Timpul necesar pentru somn este diferit pentru fiec..
23 Dec Lipsa somnului: Efecte asupra organismului și metode de reglare
cnchome 0 1276
Lipsa somnului este o problema des întâlnită la foarte mulți oameni și a căpătat în ultimii ani o răspândire care a fost catalogată drept epidemie globală, care pune în pericol atât sănătatea cât și c..
05 Dec Regresia somnului la bebeluși și copii: Cum o gestionăm?
cnchome 0 2874
În primul an de viață bebelușii trec printr-o mulțime de schimbări, de la adaptarea în noul mediu până la procesele de dezvoltare. Pentru a fi sigur că acesta se dezvoltă sănătos, rutina de odihnă est..
28 Oct Ce sunt acarienii de praf și cum scăpăm de ei?
cnchome 1 3269
Acarienii sunt niște organisme mici, destul de greu de văzut cu ochiul liber. Acarienii de praf sunt prezenți în foarte multe locuri din casele noastre. Aceștia pot trăi în orice mediu, însă preferă d..
29 Sep Cum sa adormi mai repede: Scapă de insomnii
cnchome 0 942
Un somn agitat și neputința de a adormi mai rapid sau de a respecta un program de somn sunt câteva probleme cu care se confruntă din ce în ce mai multe persoane.Stresul cotidian este una dintre cauzel..
31 Aug Cate Ore Trebuie sa Dormi în Funcție de Vârstă?
cnchome 0 1780
Nevoia de somn este unul dintre subiectele care preocupă din ce în ce mai mult cât mai mulți oameni. În ultimul timp conștientizarea importanței somnului pentru starea generală de sănătate a omului a ..
28 Jul Curatarea Saltelei: Cele mai Eficiente Metode
cnchome 0 1585
Curățarea saltelei este una dintre cele mai importante sarcini care contribuie la obținerea unui somn sănătos și odihnitor. Din păcate, de foarte multe ori acest lucru este trecut cu vedere și se real..
28 Jun Poziții de Dormit în Sarcina: Poziții Corecte și Recomandate
cnchome 0 4501
În timpul sarcinii somnul este mai mult decât o necesitate. Defapt, starea de somnolență este un simptom al sarcinii care apare în primul trimestru. Chiar și așa, pe măsură ce sarcina înaintează, somn..
02 May Cele mai bune ore de somn pentru o viata sanatoasa
cnchome 0 9170
Nu există nicio îndoială că somnul este un real ajutor pentru sănătatea organismului, stabilind echilibrul organismului atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Cu excepția hranei sănătoase și a..
28 Oct Temperatura optima in dormitor pentru un somn odihnitor
cnchome 0 3480
Știai că temperatura din dormitor îți influențează calitatea somnului? Probabil ai observat că, mai ales în nopțile de vară, când ai impresia că perna arde și că în ciuda faptului că fereastră este de..
21 Oct La cat timp se schimba lenjeria de pat
cnchome 0 5711
Mai mult de un sfert din viața noastră ne-o petrecem dormind, iar patul devine un aspect extrem de important al unei vieți sănătoase și echilibrate. Pentru a avea un somn odihnitor avem nevoie de un p..
27 Sep Material Damasc (bumbacul egiptean): Ce este și care sunt beneficiile?
cnchome 0 7921
Diversitatea materialelor folosite pentru realizarea lenjeriilor de pat este un foarte mare avantaj pentru toți oamenii. Pe lângă faptul că ai posibilitatea de a-ți alege materialul preferat, poți ben..
29 Jul Orientarea patului în funcție de punctele cardinale - Poziția patului în dormitor
cnchome 0 34143
Cuprins:Stabilirea unei poziții corecte a patului Aspecte esențiale în amenajarea patului din dormitorAșezarea patului în funcție de punctele cardinalePatul este piesa centrală a dormitorului, iar pe ..
22 Jul Combinatii de culori - Cele mai bune compatibilitati
cnchome 0 11566
Cuprins:Roata culorilor Proporțiile cromatice corecteSemnificația culorilorCuloarea principalăCulorile de accentCulori alese în funcție de stilul caseiCombinații de culori recomandate pentru casa taCu..
26 Jun Lenjerii de pat pentru vară - Ce alegem?
cnchome 0 3338
Ne aflăm aproape de mijlocul verii, un anotimp mult așteptat care ne încălzește cu temperaturile sale ridicate și cu un soare strălucitor pe timpul zilei, iar nopțile devin umede și calde. Știm deja c..
26 Jun Cele mai corecte poziții în timpul somnului
cnchome 0 2825
Modul în care dormim pe timpul nopții ne afectează în mod direct starea de spirit și felul în care ne simțim a doua zi, astfel că pozițiile de somn nu reprezintă un subiect de neglijat. Poziția greșit..
29 May Care sunt ciclurile de somn si ce este somnul REM?
cnchome 0 6012
Cu toții iubim somnul, însă puțini știm și lucrurile interesante care îl alcătuiesc. Somnul este un obicei necesar funcționalității organismului nostru, care ne aduce odihnă și relaxare. Mergem la cul..
Afişare 1 - 30 din 50 (2 pagini)