Menu
Cos de cumparaturi

Blog cnchome.ro - informații despre lenjerii de pat RSS Feed

27 May Amenajarea unui dormitor în mansardă: Idei și sfaturi utile
0 151
Spațiul oferit de mansarda casei tale este mult mai valoros decât pare, întrucât poate fi amenajat ca un dormitor foarte modern și spațios. Dormitorul amenajat în mansardă te ajută să economisești spa..
26 Apr Bumbac organic sau conventional: Diferente si avantaje
cnchome 0 544
Bumbacul este un material superior pe care toți oamenii și-l doresc să-l folosească în cât mai multe țesături. Calitatea fibrelor naturale oferă o mulțime de beneficii, de la confortul și delicatețea ..
26 Mar Culoarea anului 2024: Află tendințele de anul acesta
cnchome 0 5078
Institutul Pantone Color a selectat culoarea anului 2024. Nuanța reprezentativă a acestui an este definiția delicateții, fiind favorita tuturor celor care îndrăgesc lumea designului. Citește acest art..
29 Feb Stare de somnolenta si oboseala: Cauze și recomandări
cnchome 0 2054
Un lucru absolut normal cu care toți oamenii se confruntă este starea de somnolență care apare din când în când,  dar în principiu după zilele grele. Cu toate acestea, starea de somnolență excesivă po..
31 Jan Lenjerii de pat pentru alergici: Materiale și întreținere specială
cnchome 0 1570
Alergiile pot face dificilă alegerea lenjeriilor de pat potrivite pentru cei afectați. Materialele și întreținerea corespunzătoare pot face diferența între un somn odihnitor și un episod neplăcut de a..
21 Dec La ce temperatura se spala bumbacul: Întreținere și spălare
cnchome 0 2279
Bumbacul este un material natural, iar gama de lenjerii de pat fabricate din acest material sunt hipoalergenice, respirabile, confortabile, calitative și plăcute la atingere.Însă, ca orice lucru bun, ..
29 Nov Bumbac finet vs bumbac satinat: Diferențe și avantaje
cnchome 1 6524
Când vine vorba despre alegerea lenjeriei de pat, bumbacul se menține în topul preferințelor tuturor. Marea majoritate a oamenilor sunt de părere că investiția într-o lenjerie de pat merită din orice ..
06 Nov Somn profund: Cât durează și de ce este important
cnchome 0 3533
Somnul este vital pentru sănătatea și starea noastră de bine, dar și pentru abilitatea de  a putea funcționa pe parcursul unei zile întregi. Lipsa de somn are un impact major asupra vieții noastre, at..
29 Sep Hipersomnia: Cauze pentru nevoia de mult somn
cnchome 0 4083
Hipersomnia este caracterizată de o somnolență excesivă în timpul zilei sau timpul mult prea lung petrecut dormind. Altfel spus, unei persoane care suferă de hipersomnie îi este dificil să stea trează..
04 Sep Poziții corecte în somn pentru bebeluși
cnchome 0 6252
Pentru proaspetele mămici, mai ales cele aflate la primul bebeluș, primele câteva luni după venirea pe lume lui bebe sunt destul de dificile. Dificultatea nu este redată neapărat de bebeluș, cât de gr..
27 Jul Probleme cu somnul: Tulburări posibile si manifestare
cnchome 0 1982
Somnul de calitate, odihnitor, în care sunt întrunite toate ciclurile de somn, reprezintă un aspect extrem de important in ceea ce privește menținerea sănătății și a tonusului bun. În timp ce dormim s..
05 Jul Somn liniștit: 3 Sfaturi și tehnici recomandate de experți
cnchome 0 2388
Somnul este unul dintre cele mai importante lucruri din viața de zi cu zi a unei persoane. Acesta este vital și deosebit de important pentru că fără el nu vei putea avea o capacitate fizică și psihică..
30 May Somnul bebelușilor în primul an de viață: Etape și sfaturi
cnchome 0 4281
Somnul bebelușului diferă foarte mult de la un copil la altul. Sunt unii bebeluși care dorm o noapte întreagă neîntrerupt și alții care se trezesc din ora în ora. Somnul suferă câteva schimbări semnif..
02 May Transpirații nocturne: Care pot fi cauzele?
cnchome 0 2486
Indiferent că dormim într-o camera prea caldă sau folosim pijamale și lenjerii de pat românești dintr-un material mai gros, cu toții ne putem confrunta cu transpirațiile nocturne. Însă, când ele apar ..
31 Mar Lumina roșie sau albastră: Ce impact au asupra somnului
cnchome 0 5237
Lumina albastră emisă de dispozitivele electronice precum telefoanele mobile, tabletele, computerele și televizoarele poate avea efecte negative asupra sănătății noastre, în special asupra lipsei somn..
24 Feb Idei amenajare dormitor ingust: Sfaturi si poze
cnchome 0 2662
Dormitorul este camera cea mai personală din toată casa, încăperea în care te relaxezi, te odihnești și care îți oferă o stare profundă de liniște. Acesta este locul în care te refugiezi după o zi lun..
27 Jan Somnul la copii: Cat trebuie sa doarmă in funcție de vârstă?
cnchome 0 2613
Somnul reprezintă o activitate pasivă foarte importantă pentru toți oamenii întrucât în acest timp creierul și corpul se regenerează și se dezvoltă. Timpul necesar pentru somn este diferit pentru fiec..
23 Dec Lipsa somnului: Efecte asupra organismului și metode de reglare
cnchome 0 2257
Lipsa somnului este o problema des întâlnită la foarte mulți oameni și a căpătat în ultimii ani o răspândire care a fost catalogată drept epidemie globală, care pune în pericol atât sănătatea cât și c..
05 Dec Regresia somnului la bebeluși și copii: Cum o gestionăm?
cnchome 0 4001
În primul an de viață bebelușii trec printr-o mulțime de schimbări, de la adaptarea în noul mediu până la procesele de dezvoltare. Pentru a fi sigur că acesta se dezvoltă sănătos, rutina de odihnă est..
28 Oct Ce sunt acarienii de praf și cum scăpăm de ei?
cnchome 1 5199
Acarienii sunt niște organisme mici, destul de greu de văzut cu ochiul liber. Acarienii de praf sunt prezenți în foarte multe locuri din casele noastre. Aceștia pot trăi în orice mediu, însă preferă d..
29 Sep Cum sa adormi mai repede: Scapă de insomnii
cnchome 0 1757
Un somn agitat și neputința de a adormi mai rapid sau de a respecta un program de somn sunt câteva probleme cu care se confruntă din ce în ce mai multe persoane.Stresul cotidian este una dintre cauzel..
31 Aug Cate Ore Trebuie sa Dormi în Funcție de Vârstă?
cnchome 0 2697
Nevoia de somn este unul dintre subiectele care preocupă din ce în ce mai mult cât mai mulți oameni. În ultimul timp conștientizarea importanței somnului pentru starea generală de sănătate a omului a ..
28 Jul Curatarea Saltelei: Cele mai Eficiente Metode
cnchome 0 2837
Curățarea saltelei este una dintre cele mai importante sarcini care contribuie la obținerea unui somn sănătos și odihnitor. Din păcate, de foarte multe ori acest lucru este trecut cu vedere și se real..
28 Jun Poziții de Dormit în Sarcina: Poziții Corecte și Recomandate
cnchome 0 8192
În timpul sarcinii somnul este mai mult decât o necesitate. Defapt, starea de somnolență este un simptom al sarcinii care apare în primul trimestru. Chiar și așa, pe măsură ce sarcina înaintează, somn..
02 May Cele mai bune ore de somn pentru o viata sanatoasa
cnchome 0 11302
Nu există nicio îndoială că somnul este un real ajutor pentru sănătatea organismului, stabilind echilibrul organismului atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Cu excepția hranei sănătoase și a..
28 Oct Temperatura optima in dormitor pentru un somn odihnitor
cnchome 0 4446
Știai că temperatura din dormitor îți influențează calitatea somnului? Probabil ai observat că, mai ales în nopțile de vară, când ai impresia că perna arde și că în ciuda faptului că fereastră este de..
21 Oct La cat timp se schimba lenjeria de pat
cnchome 0 7239
Mai mult de un sfert din viața noastră ne-o petrecem dormind, iar patul devine un aspect extrem de important al unei vieți sănătoase și echilibrate. Pentru a avea un somn odihnitor avem nevoie de un p..
27 Sep Material Damasc (bumbacul egiptean): Ce este și care sunt beneficiile?
cnchome 0 9911
Diversitatea materialelor folosite pentru realizarea lenjeriilor de pat este un foarte mare avantaj pentru toți oamenii. Pe lângă faptul că ai posibilitatea de a-ți alege materialul preferat, poți ben..
29 Jul Orientarea patului în funcție de punctele cardinale - Poziția patului în dormitor
cnchome 0 39703
Cuprins:Stabilirea unei poziții corecte a patului Aspecte esențiale în amenajarea patului din dormitorAșezarea patului în funcție de punctele cardinalePatul este piesa centrală a dormitorului, iar pe ..
22 Jul Combinatii de culori - Cele mai bune compatibilitati
cnchome 0 15007
Cuprins:Roata culorilor Proporțiile cromatice corecteSemnificația culorilorCuloarea principalăCulorile de accentCulori alese în funcție de stilul caseiCombinații de culori recomandate pentru casa taCu..
Afişare 1 - 30 din 53 (2 pagini)