Menu
Cos de cumparaturi

Blog cnchome.ro - informații despre lenjerii de pat RSS Feed

29 Sep Hipersomnia: Cauze pentru nevoia de mult somn
cnchome 0 9
Hipersomnia este caracterizată de o somnolență excesivă în timpul zilei sau timpul mult prea lung petrecut dormind. Altfel spus, unei persoane care suferă de hipersomnie îi este dificil să stea trează..
04 Sep Poziții corecte în somn pentru bebeluși
cnchome 0 146
Pentru proaspetele mămici, mai ales cele aflate la primul bebeluș, primele câteva luni după venirea pe lume lui bebe sunt destul de dificile. Dificultatea nu este redată neapărat de bebeluș, cât de gr..
27 Jul Probleme cu somnul: Tulburări posibile si manifestare
cnchome 0 180
Somnul de calitate, odihnitor, în care sunt întrunite toate ciclurile de somn, reprezintă un aspect extrem de important in ceea ce privește menținerea sănătății și a tonusului bun. În timp ce dormim s..
05 Jul Somn liniștit: 3 Sfaturi și tehnici recomandate de experți
cnchome 0 312
Somnul este unul dintre cele mai importante lucruri din viața de zi cu zi a unei persoane. Acesta este vital și deosebit de important pentru că fără el nu vei putea avea o capacitate fizică și psihică..
30 May Somnul bebelușilor în primul an de viață: Etape și sfaturi
cnchome 0 383
Somnul bebelușului diferă foarte mult de la un copil la altul. Sunt unii bebeluși care dorm o noapte întreagă neîntrerupt și alții care se trezesc din ora în ora. Somnul suferă câteva schimbări semnif..
02 May Transpirații nocturne: Care pot fi cauzele?
cnchome 0 440
Indiferent că dormim într-o camera prea caldă sau folosim pijamale și lenjerii de pat românești dintr-un material mai gros, cu toții ne putem confrunta cu transpirațiile nocturne. Însă, când ele apar ..
31 Mar Lumina roșie sau albastră: Ce impact au asupra somnului
cnchome 0 1142
Lumina albastră emisă de dispozitivele electronice precum telefoanele mobile, tabletele, computerele și televizoarele poate avea efecte negative asupra sănătății noastre, în special asupra lipsei somn..
24 Feb Idei amenajare dormitor ingust: Sfaturi si poze
cnchome 0 873
Dormitorul este camera cea mai personală din toată casa, încăperea în care te relaxezi, te odihnești și care îți oferă o stare profundă de liniște. Acesta este locul în care te refugiezi după o zi lun..
27 Jan Somnul la copii: Cat trebuie sa doarmă in funcție de vârstă?
cnchome 0 830
Somnul reprezintă o activitate pasivă foarte importantă pentru toți oamenii întrucât în acest timp creierul și corpul se regenerează și se dezvoltă. Timpul necesar pentru somn este diferit pentru fiec..
23 Dec Lipsa somnului: Efecte asupra organismului și metode de reglare
cnchome 0 550
Lipsa somnului este o problema des întâlnită la foarte mulți oameni și a căpătat în ultimii ani o răspândire care a fost catalogată drept epidemie globală, care pune în pericol atât sănătatea cât și c..
05 Dec Regresia somnului la bebeluși și copii: Cum o gestionăm?
cnchome 0 1451
În primul an de viață bebelușii trec printr-o mulțime de schimbări, de la adaptarea în noul mediu până la procesele de dezvoltare. Pentru a fi sigur că acesta se dezvoltă sănătos, rutina de odihnă est..
28 Oct Ce sunt acarienii de praf și cum scăpăm de ei?
cnchome 0 1307
Acarienii sunt niște organisme mici, destul de greu de văzut cu ochiul liber. Acarienii de praf sunt prezenți în foarte multe locuri din casele noastre. Aceștia pot trăi în orice mediu, însă preferă d..
Afişare 1 - 12 din 45 (4 pagini)