Menu
Cos de cumparaturi

Blog cnchome.ro - informații despre lenjerii de pat RSS Feed

28 Oct Ce sunt acarienii de praf și cum scăpăm de ei?
cnchome 0 41
Acarienii sunt niște organisme mici, destul de greu de văzut cu ochiul liber. Acarienii de praf sunt prezenți în foarte multe locuri din casele noastre. Aceștia pot trăi în orice mediu, însă preferă d..
29 Sep Cum sa adormi mai repede: Scapă de insomnii
cnchome 0 123
Un somn agitat și neputința de a adormi mai rapid sau de a respecta un program de somn sunt câteva probleme cu care se confruntă din ce în ce mai multe persoane.Stresul cotidian este una dintre cauzel..
31 Aug Cate Ore Trebuie sa Dormi în Funcție de Vârstă?
cnchome 0 195
Nevoia de somn este unul dintre subiectele care preocupă din ce în ce mai mult cât mai mulți oameni. În ultimul timp conștientizarea importanței somnului pentru starea generală de sănătate a omului a ..
28 Jul Curatarea Saltelei: Cele mai Eficiente Metode
cnchome 0 267
Curățarea saltelei este una dintre cele mai importante sarcini care contribuie la obținerea unui somn sănătos și odihnitor. Din păcate, de foarte multe ori acest lucru este trecut cu vedere și se real..
28 Jun Poziții de Dormit în Sarcina: Poziții Corecte și Recomandate
cnchome 0 336
În timpul sarcinii somnul este mai mult decât o necesitate. Defapt, starea de somnolență este un simptom al sarcinii care apare în primul trimestru. Chiar și așa, pe măsură ce sarcina înaintează, somn..
02 May Cele mai bune ore de somn pentru o viata sanatoasa
cnchome 0 1222
Nu există nicio îndoială că somnul este un real ajutor pentru sănătatea organismului, stabilind echilibrul organismului atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Cu excepția hranei sănătoase și a..
28 Oct Temperatura optima in dormitor pentru un somn odihnitor
cnchome 0 1246
Știai că temperatura din dormitor îți influențează calitatea somnului? Probabil ai observat că, mai ales în nopțile de vară, când ai impresia că perna arde și că în ciuda faptului că fereastră este de..
21 Oct La cat timp se schimba lenjeria de pat
cnchome 0 1944
Mai mult de un sfert din viața noastră ne-o petrecem dormind, iar patul devine un aspect extrem de important al unei vieți sănătoase și echilibrate. Pentru a avea un somn odihnitor avem nevoie de un p..
27 Sep Material Damasc (bumbacul egiptean): Ce este și care sunt beneficiile?
cnchome 0 1905
Diversitatea materialelor folosite pentru realizarea lenjeriilor de pat este un foarte mare avantaj pentru toți oamenii. Pe lângă faptul că ai posibilitatea de a-ți alege materialul preferat, poți ben..
29 Jul Orientarea patului în funcție de punctele cardinale - Poziția patului în dormitor
cnchome 0 9181
Cuprins:Stabilirea unei poziții corecte a patului Aspecte esențiale în amenajarea patului din dormitorAșezarea patului în funcție de punctele cardinalePatul este piesa centrală a dormitorului, iar pe ..
22 Jul Combinatii de culori - Cele mai bune compatibilitati
cnchome 0 3331
Cuprins:Roata culorilor Proporțiile cromatice corecteSemnificația culorilorCuloarea principalăCulorile de accentCulori alese în funcție de stilul caseiCombinații de culori recomandate pentru casa taCu..
26 Jun Lenjerii de pat pentru vară - Ce alegem?
cnchome 0 1440
Ne aflăm aproape de mijlocul verii, un anotimp mult așteptat care ne încălzește cu temperaturile sale ridicate și cu un soare strălucitor pe timpul zilei, iar nopțile devin umede și calde. Știm deja c..
Afişare 1 - 12 din 34 (3 pagini)

Modele Lenjerii de Pat

Bumbacul este o fibra textila fina, apreciata pentru calitatile sale la nivel mondial. Orice lenjerii de bumbac 100% achizitionata de la noi va garantam ca veti fi pe deplin multumiti de alegerea facuta. 

Testimoniale

Cele mai recente articole