Menu
Cos de cumparaturi

Blog cnchome.ro - informații despre lenjerii de pat RSS Feed

24 Feb Idei amenajare dormitor ingust: Sfaturi si poze
cnchome 0 135
Dormitorul este camera cea mai personală din toată casa, încăperea în care te relaxezi, te odihnești și care îți oferă o stare profundă de liniște. Acesta este locul în care te refugiezi după o zi lun..
27 Jan Somnul la copii: Cat trebuie sa doarmă in funcție de vârstă?
cnchome 0 277
Somnul reprezintă o activitate pasivă foarte importantă pentru toți oamenii întrucât în acest timp creierul și corpul se regenerează și se dezvoltă. Timpul necesar pentru somn este diferit pentru fiec..
23 Dec Lipsa somnului: Efecte asupra organismului și metode de reglare
cnchome 0 216
Lipsa somnului este o problema des întâlnită la foarte mulți oameni și a căpătat în ultimii ani o răspândire care a fost catalogată drept epidemie globală, care pune în pericol atât sănătatea cât și c..
05 Dec Regresia somnului la bebeluși și copii: Cum o gestionăm?
cnchome 0 479
În primul an de viață bebelușii trec printr-o mulțime de schimbări, de la adaptarea în noul mediu până la procesele de dezvoltare. Pentru a fi sigur că acesta se dezvoltă sănătos, rutina de odihnă est..
28 Oct Ce sunt acarienii de praf și cum scăpăm de ei?
cnchome 0 375
Acarienii sunt niște organisme mici, destul de greu de văzut cu ochiul liber. Acarienii de praf sunt prezenți în foarte multe locuri din casele noastre. Aceștia pot trăi în orice mediu, însă preferă d..
29 Sep Cum sa adormi mai repede: Scapă de insomnii
cnchome 0 383
Un somn agitat și neputința de a adormi mai rapid sau de a respecta un program de somn sunt câteva probleme cu care se confruntă din ce în ce mai multe persoane.Stresul cotidian este una dintre cauzel..
31 Aug Cate Ore Trebuie sa Dormi în Funcție de Vârstă?
cnchome 0 429
Nevoia de somn este unul dintre subiectele care preocupă din ce în ce mai mult cât mai mulți oameni. În ultimul timp conștientizarea importanței somnului pentru starea generală de sănătate a omului a ..
28 Jul Curatarea Saltelei: Cele mai Eficiente Metode
cnchome 0 456
Curățarea saltelei este una dintre cele mai importante sarcini care contribuie la obținerea unui somn sănătos și odihnitor. Din păcate, de foarte multe ori acest lucru este trecut cu vedere și se real..
28 Jun Poziții de Dormit în Sarcina: Poziții Corecte și Recomandate
cnchome 0 551
În timpul sarcinii somnul este mai mult decât o necesitate. Defapt, starea de somnolență este un simptom al sarcinii care apare în primul trimestru. Chiar și așa, pe măsură ce sarcina înaintează, somn..
02 May Cele mai bune ore de somn pentru o viata sanatoasa
cnchome 0 3200
Nu există nicio îndoială că somnul este un real ajutor pentru sănătatea organismului, stabilind echilibrul organismului atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Cu excepția hranei sănătoase și a..
28 Oct Temperatura optima in dormitor pentru un somn odihnitor
cnchome 0 1687
Știai că temperatura din dormitor îți influențează calitatea somnului? Probabil ai observat că, mai ales în nopțile de vară, când ai impresia că perna arde și că în ciuda faptului că fereastră este de..
21 Oct La cat timp se schimba lenjeria de pat
cnchome 0 2746
Mai mult de un sfert din viața noastră ne-o petrecem dormind, iar patul devine un aspect extrem de important al unei vieți sănătoase și echilibrate. Pentru a avea un somn odihnitor avem nevoie de un p..
Afişare 1 - 12 din 38 (4 pagini)