Vezi aici gama noastra de produse din Bumbac Ranforce


Știm deja importanța somnului pentru minte și trup, dar și ce rol remarcabil joacă lenjeria de pat. Un somn odihnitor, într-un pat confortabil, în lenjerii de pat relaxante și ușoare ne garantează o relaxare deplină și un start bun într-o nouă zi.

Bumbacul Ranforce este subiectul pe care-l vom dezbate astăzi. Din acest articol vei afla ce este și care sunt avantajele pe care le aduce organismului nostru. Însă, înainte de a vorbi despre bumbacul Ranforce, este esențial să înțelegi de ce este important și atât de prețuit bumbacul obișnuit.

Bumbac - cel mai cautat material


Lenjeriile de pat din bumbac sunt cele mai căutate și apreciate în întreaga lume. Știm deja despre bumbac că este una dintre cele mai folosite fibre naturale cultivate de om, având în spate mii de hectare de producție la nivel global. Iată principalele motive pentru care bumbacul este atât de căutat șii îndrăgit:

  • Are o suprafață moale și extrem de fină și plăcută la atingere.
  • Este un material 100% natural, non alergen, iar acest lucru permite utilizarea lenjeriilor de pat și de către persoanele cu pielea sensibilă.
  • Lenjeriile de pat din bumbac sunt foarte ușor de întreținut, întrucât țesătura suportă temperaturi foarte ridicate, dar și foarte scăzute, fără să afecteze durabilitatea și calitatea sa.
  • Lenjeriile de pat din bumbac absorb apa și elimină umezeala corpului cu ușurință, ceea ce înseamnă că vei avea parte de un somn bun și odihnitor.

Acum că am clarificat importanța bumbacului și știm de ce este atât de îndrăgit, există totuși o categorie mult mai rezistentă și anume: Bumbac Ranforce. Principala diferență dintre cele două tipuri de materiale constă în felul firului de bumbac Ranforce, care este mult mai fin și nepieptănat, iar densitatea țesăturii este mai mare.

Despre el vom vorbi în continuare, așa că citește-ne până la final.


Ce este bumbacul Ranforce?

Bumbacul Ranforce este un tip de bumbac mai rezistent decât cel obișnuit, ce are o densitate de 145 de TC, fire pe inch pătrat. Principalele sale caracteristici sunt:

  • Densitatea țesăturii
  • Firul de țesere
  • Grosimea firului


Principalele avantaje ale bumbacului Ranforce


Design inovativ

Fie că îți dorești o lenjerie cu décor animat, una pentru camera copilului, lenjerii de pat pentru o persoana sau una specială, cu décor simplu, pentru camerele de hotel sau pensiuni, bumbacul Ranforce este cea mai bună alegere. Acest lucru se datorează firelor fine din bumbac pe care vopseaua prinde și rezistă foarte bine.


Chiar dacă au un preț mai ridicat comparativ cu bumbacul obișnuit, lenjeriile de pat din bumbac Ranforce sunt accesorile perfecte pentru pat, mai ales atunci când vrei să adaugi un plus de valoare estetică dormitorului tău. Pe site-ul nostru sunt disponibile o mulțime de modele de lenjerii de pat din bumbac ranforce simple sau colorate care se integrează perfect în orice stil de amenajare.


Confort termic ridicat

Confortul termic reprezintă un aspect foarte important din timpul somnului, iar lenjeria de pat este cea care îl influențează. Ei bine, bumbacul Ranforce este un material care garantează confortul termic indiferent de sezon. Fie că ne referim la sezonul rece sau la cel calduros, somnul va fi mereu de calitate într-o astfel de lenjerie.


Bumbacul Ranforce este un bumbac tras, adică firul acestuia este nepieptănat, spre deosebire de celelalte tipuri, precum bumbacul satinat. Astfel, lenjeria de pat realizată din bumbac Ranforce nu alunecă pe piele noaptea. Mai mult decât atât, țesătura acestuia este mată și puțin aspră.


Întreținere ușoară

Lenjeriile de pat din bumbac Ranforce se întrețin foarte ușor, astfel că pot fi spălate în mașina de spălat la temperaturi destul de ridicate. Țesătura acestora este moale, așadar nu se strică ușor și rămâne plăcută la atingere. Pentru ca lenjeriile de pat din bumbac Ranforce să-și mențină cromatica intensă și țesătura fină este recomandat ca acestea să fie spălate la temperaturi cuprinse între 30 și 60 de grade Celsius.


În privința călcării, este recomandat ca temperatura utilizată să nu depășească pragul mediu. Important de menționat este că bumbacul Ranforce nu se scamoseaza și nu atrage firele de păr sau praful.

Textura perfectă

Textura este un alt element important și un cirtiu eligibil în alegerea lenjeriei de pat. Așa cum ...

...știm deja, prin definiție bumbacul este un material 100% natural ce are o serie de proprietăți speciale. În primul rând este non-alergenic, motiv pentru care reprezintă o alternativă pentru persoanele cu pielea sensibilă. Aceleași caracteristici sunt păstrate și de bumbacul Ranforce, iar în plus adaugă o serie de avantaje noi.


În comparație cu bumbacul obișnuit, Ranforce este mai fin, iar acest lucru se datorează țesăturii mai mari.

Pe de alta parte, textura bumbacului Ranforce conferă si un echilibru termic pe parcursul somnului. În timpul nopții, corpul transpira, iar ceea ce va face o lenjerie confecționată din acest tip de bumbac este sa absoarbă umezeala corpului. Mai mult decât atât, aceste tipuri de lenjerii sunt ideale în orice sezon, pentru ca mențin căldura în timpul iernii și sunt răcoroase pe timp de vara.

Diferența dintre bumbacul Ranforce și bumbacul simplu


Punctual, diferențele dintre cele două tipuri de bumbac sunt destul de vizibile. Spre exemplu, la bumbacul simplu ne referim la o grosime a firului de 20/1, pe când la bumbacul Ranforce grosimea firului are valoarea de 30/1. Astfel, lenjeria de pat din bumbac Ranforce este mai mare.

O altă deosebire între cele două constă în faptul că bumbacul Ranforce este mai ferm, pe când bumbacul simplu își mai pierde din densitate și elasticitate.

După spălare, bumbacul simplu își pierde aspritatea, în timp ce bumbacul Ranforce pare ca nou indiferent de numărul de spălări.

În cazul lenjeriilor de pat din bumbac Ranforce raportul calitate preț este întrunit complet.

Diferența dintre bumbacul Ranforce și bumbacul satinat


Știi deja proprietățile și caracteristicile bumbacului Ranforce, așa că hai să-ți spun câteva informații și despre bumbacul satinat. Așadar, bumbacul satinat este un material foarte fin și extrem de plăcut la atingere, care oferă un aspect elegant patului tău. Acesta este perfect pentru anotimpurile călduroase, deoarece este foarte delicat și răcoros.

Produse recomandate


Lenjeria de pat din bumbac Ranforce Foliage


Lenjeria de pat Foliage este perfectă pentru dormitoarele cu  atmosferă relaxantă. Acestea acoperă patul cu cel mai fin și elegant material din câte există. Lenjeria mizează pe o paletă cromatică neutră, care contribuie la crearea unei atmosfere propice nopților liniștite. Pe lângă estetică, lenjeria de pat aduce și un confort sporit, fapt ce garantează un somn odihnitor.


Lenjerie de pat din bumbac Ranforce Tropical Green

Bucură-te de un somn odihnitor și relaxant într-o atmosferă tropicală, alegând lenjeria de pat Tropical Green. Aceasta este potrivită oricărui dormitor, însă se integrează perfect în cele cu aspect rustic sau modern. Lenjeria de pat are rolul, într-un astfel de dormitor, să aducă un strop de culoare, un plus de modernism și un aer tropical, de vacanță.


Lenjeria de pat Tropical Green se spală la o temperatură de aproximativ 30 de grade Celsius și se calcă la o temperatură de maxim 130 de grade Celsius. Pentru a-I păstra cât mai mult timp aspectul cromatic, spală lenjeria de pat pe dos. De asemenea, înainte de prima utilizare este recomandat ca lenjeriile de pat să fie spălate.


Lenjerie de pat din bumbac Ranforce Red Dots


Știm deja cât de apreciate și iubite sunt bulinele, așa că îți prezentăm o lenjerie de pat cu buline, binevenit în orice tip de dormitor. Fie că ne referim la un dormitor clasic, modern, rustic sau minimalist, lenjerie de pat Red Dots are puterea de a inveseli orice atmosfera. Modelul lenjeriei de pat Red Dots este potrivit atât pentru un dormitor de copil, cât și pentru unul de adulți. Materialul utilizat pentru confecționarea ei este bumbac 100%, ceea ce permite imprimeului să reziste la spălări repetate fără să se deformeze sau să se decoloreze. Datorită materialului din care este compusă, lenjeria de pat cu buline are o textură moale, rafinată, confortabilă și relaxantă.


Bumbacul Ranforce reprezintă una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face în materie de lenjerii de pat. Respectă întotdeauna instrucțiunile de întreținere și bucură-te cât mai mult timp de ele. Nu uita ca pe site găsești lenjerii de pat din bumbac 100% perfecte pentru orice pat, indiferent de tipul lui. 


Spor la cumpărături!