Menu
Cos de cumparaturi

Infografice C&C home - statistici, informatii si sfaturi cnchome RSS Feed

26 Jun Lenjerii de pat pentru vară - Ce alegem?
cnchome 0 4215
Ne aflăm aproape de mijlocul verii, un anotimp mult așteptat care ne încălzește cu temperaturile sale ridicate și cu un soare strălucitor pe timpul zilei, iar nopțile devin umede și calde. Știm deja c..
29 Mar Stilul minimalist in designul interior [Ghid complet]
cnchome 0 2357
Stilul minimalist este unul foarte apreciat și des întâlnit în designul de interior. Acesta este adoptat mai ales de oamenii care-și doresc o casă modernă, bine proporționată și spațioasă. Motto-ul de..
27 Dec La câte grade se spală lenjeriile de pat?
cnchome 0 1769
Cuprins:Cum speli corect o lenjerie de pat?Cât de des ar trebui spălată lenjeria de pat?Cum păstrezi lenjeria de pat fresh mai mult timp?Dormitorul tău este, fără îndoială, un adevărat sanctuar al rel..
11 Aug Lenjerii de pat: bumbac, mătase sau catifea? (avantaje/dezavantaje)
cnchome 0 3782
Teoretic, achizitionarea unei lenjerii de pat ar trebui sa fie simpla: alegi modelul dorit, dimensiunile potrivite pentru patul tau si te poti bucura in voie de noua lenjerie. In realitate, procesul e..
08 Feb Semnificația culorilor. 6 nuanțe savuroase și simbolistica lor în decorul casei
cnchome 0 38262
Semnificația culorilor. 6 nuanțe savuroase și simbolistica lor în decorul casei Sursa foto: Unsplash Culorile și semnificația lor ne influențează modul în care ne simțim și chiar modul în care acționă..
18 Jul Feng Shui dormitor: 7+ reguli, sfaturi și trucuri de amenajare
cnchome 2 21454
Feng Shui este un concept tradițional chinezesc, devenit celebru în întreaga lume, bazat pe energia chi și echilibrul dintre om și mediul care îl înconjoară și în care trăiește. Fenomenul a căpătat o ..
26 Jun Cum se spala lenjeria de pat din bumbac
cnchome 0 10545
5 detalii pe care trebuie s[ le stii!Înainte de prima utilizare, este recomandat să speli lenjeria de pat într-un ciclu delicat, cu un detergent delicat și fără clor.Daca esti preocupat de accesorizar..
13 Jun Ce este Bumbacul Ranforce: 3 avantaje ale lenjeriilor de pat
cnchome 0 36515
Vezi aici gama noastra de produse din Bumbac RanforceȘtim deja importanța somnului pentru minte și trup, dar și ce rol remarcabil joacă lenjeria de pat. Un somn odihnitor, într-un pat confortabil, în ..
12 Mar Producator Lenjerii De Pat Hotel / Pensiune
cnchome 0 4643
Cere oferta de pret pentru business-ul tau!Suntem producători lenjerii de pat pentru hotel și/sau pensiune, ce pot fi confecționate pe dimensiuni standard sau la cerere. Materialele pentru lenjerii de..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)